Experiència Enoturística

Experiència Enoturística -

Més que un simple Tast de Vi

Dins de la DO Montsant, Coca i Fitó et proposa una immersió profunda en el món del vi. Una aventura que no només despertarà els teus sentits, sinó que et transportarà a les arrels d’una terra amb un llegat ric i intens.

 

Panorama idíl·lic: Des de la privilegiada alçada de les nostres vinyes a Mas Serraller, deixa que els teus ulls es perdin en la immensitat de la Serra de Llaberia, l’elevació regal de la Mola, la serenitat dels Ports de la Terra Alta, i les siluetes ondulants de la DOQ Priorat. Un escenari inigualable per a una degustació d’excepció.

Degustació amb vista: Aquí, amb el món als teus peus, tastaràs la nostra selecció de vins de finca i mono-varietals, cadascun amb una història única. La visita es complementa amb una exploració del nostre celler, on la màgia continua amb els nostres vins negres de cupatge, provinents de vinyes velles, i l’aroma penetrant del nostre oli d’oliva verge extra. I, com a punt final, un vermut amb caràcter que parla per si mateix.

La promesa de Coca i Fitó: Invocant l’esperit de la nostra terra, volem que cada visita sigui un record gravat en el cor. Ens apassiona compartir la nostra devoció pel vi i el llegat d’aquest terroir inigualable.

Detalls i disponibilitat

Durant dues hores aproximadament, t’endinsaràs en una experiència que inclou tast de cinc vins, oli d’oliva i vermut. Té un preu de 25,00€ per persona.

Les visites es realitzen en cap de setmana, normalment els dissabtes i tenen inici a les 11:00h al celler.

Anunciem els dies disponibles a través del compte d’Instagram (@cocaifito), no obstant això, si preferiu un altre dia, sempre es pot consultar.

Detalls i disponibilitat

Vols fer la teva reserva?

Escriu-nos un correu electrònic a enoturisme@cocaifito.cat
o bé un Whatsapp al +34 686 845 324.

Ens hauràs d’indicar els següents detalls per poder consultar disponibilitat:
Número de persones
Dies disponibles
Número de telèfon de contacte

Vols fer la teva reserva?

Grups

Vols celebrar el teu aniversari, una sortida amb els amics o bé amb els companys/es de la feina? També fem visites per a grups!

Contacta’ns a enoturisme@cocaifito.cat o via WhatsApp
al +34 686 845 324 i indica’ns els detalls, estarem encantats d’ajudar.

Grups

Xec regal

Regala una experiència enoturística inoblidable a Coca i Fitó, al cor de la DO Montsant.

Per obtenir el teu xec regal, simplement envia un correu electrònic a enoturisme@cocaifito.cat. Et proporcionarem totes les instruccions necessàries.

Rebràs un elegant xec regal que podràs lliurar a qui vulguis.

Xec regal

Contacte

Avinguda Onze de Setembre s/n – 43736 El Masroig (Tarragona)
Catalonia – Spain

T ​+34 934 51 71 52
M ​+34 619 77 69 48

info@cocaifito.cat