Tocat de l’Ala

Tocat de l’Ala - Vins de Tramuntana

DO Empordà

Projecte que neix de la unió d’esforços i coneixements entre els cellers Coca i Fitó i Roig Parals per elaborar vins singulars, de qualitat i amb la voluntat d’expressar l’entorn del territori de la DO Empordà. Garnatxes, carinyenes velles i una mica de syrah són els protagonistes, junt amb sòls de pedra foguera i pissarres. Vins de conreu integrat i sostenible, on la frescor, la fruita i la mineralitat ens omplen el paladar per a sorprendre’ns.

PDF

Tocat de l'Ala

DO Empordà

Vi negre de la DO Empordà elaborat amb raïm seleccionat de vinyes velles procedents de diferents municipis de l’Alt Empordà. Elaboració tradicional amb una petita criança en roure que ajuda a arrodonir i integrar el raïm procedent de diferents finques. Verema del raïm ben madur per aconseguir un paladar fi, melós i arrodonit. Un vi que destaca per la seva fruita i frescor. Un vi fàcil de gaudir.

Cupatge

55% Carinyena – vinyes de 30 a 80 anys
35% Garnatxa – vinyes de 30 a 80 anys
10% Syrah – vinyes de 15 a 30 anys

Criança

4 mesos en bótes de roure francès

Tocat de l'Ala

Tocat de l'Ala Blanc

DO Empordà

Vi blanc jove de la DO Empordà amb un cupatge de garnatxa blanca i macabeu. Envellit amb una petita criança sobre mares. Vi refrescant, agradable i de bon pas per boca. Notes cítriques, tropicals, fruites madures blanques i de herbes aromàtiques. El Tocat de l’Ala Blanc és una bona representació del vi empordanès que ens trasllada a les cales de la Costa Brava a través d’un glop de vi.

Cupatge

60% Garnatxa Blanca – vinyes de 30 a 60 anys
40% Macabeu – vinyes de 20 a 40 anys

Criança

de 3 a 4 mesos envellit sobre lies, en tines d'acer inoxidable

Tocat de l'Ala Blanc

Tocat i Posat Negre

DO Empordà

Un vi singular de la DO Empordà. Vi de molt poca producció. Elaborat amb raïm seleccionat de vinyes centenàries de garnatxa i carinyena, conreades sobre sòls de pissarra i de pedra foguera. En aquest vi hi trobem l’essència de la DO Empordà, la saviesa de les vinyes velles que transmeten a través del seu fruit una magnífica explosió de sensacions i l’expressió de l’entorn. Un vi per a gaudir.

Cupatge

50% Garnatxa – vinyes de 60 a 100 anys
50% Carinyena – vinyes de 80 a 100 anys

Criança

de 12 a 13 mesos en bótes de roure francès

Tocat i Posat Negre

Contacte

Carrer de les Costes s/n – 17752 Mollet de Peralada (Girona)
Catalonia – Spain

M ​+34 619 77 69 48

info@tocatdelala.cat