Jaspi

Jaspi - Essència de terroir

DO Montsant - DO Terra Alta

La marca Jaspi obre la porta als vins del celler al Montsant i a la Terra Alta. Aquests vins representen l’essència del terroir de cadascuna de les DOs. Són uns vins dissenyats per a que siguin fàcils de gaudir, tant per la butxaca com pel paladar. Els podem definir com bons vins de garnatxa, elaborats amb maduracions òptimes per assolir tanins sedosos, bona fruita, frescor i mineralitat.

PDF

Jaspi Negre

DO Montsant

Vi negre de la DO Montsant elaborat amb raïms procedents de gran diversitat de finques de diferent composició mineral. Creat per a satisfer una àmplia varietat de paladars, amable, amb identitat de l’entorn. Força sensació de fruita vermella madura, balsàmics, especiats i amb tanins suaus i vellutats. Un vi potent, amb bona estructura, però alhora amable. Un bon representant de la DO Montsant.

Cupatge

45% Garnatxa – vinyes de 40 a 90 anys
25% Carinyena – vinyes de 40 a 80 anys
15% Syrah – vinyes de 15 a 30 anys
15% Cabernet Sauvignon – vinyes de 15 a 30 anys

Criança

3 mesos envellit en bótes de roure francès i americà i un any en dipòsit subterrani de ciment

Jaspi Negre

Jaspi Blanc

DO Terra Alta

Vi blanc jove de la DO Terra Alta, elaborat amb raïm procedent de vinyes velles. Té un toc de criança sobre les mares (llevats) que aporta gust i cremositat. És un vi dissenyat per a tot tipus de paladars. Aromes de flors blanques com les del taronger o de l’acàcia. Gust de fruites de carn blanca com la pera llimonera y la poma verda, així com tons cítrics i d’herbes de bosc mediterrani. Un vi fresc i agradable.

Cupatge

70% Garnatxa Blanca – vinyes de 30 a 60 anys
30% Macabeu – vinyes de 20 a 40 anys

Criança

de 3 a 4 mesos envellit sobre lies, en tines d'acer inoxidable

Jaspi Blanc

Contacte

Avinguda Onze de Setembre s/n – 43736 El Masroig (Tarragona)
Catalonia – Spain 

T ​+34 934 51 71 52
M ​+34 619 77 69 48

info@cocaifito.cat